WSOP 2014 + gewichtupdate

Sinds maandag terug van een kort tripje richting Las Vegas voor de World Series of Poker 2014. In tegenstelling tot andere jaren helemaal alleen om te pokeren, nul werk, nul Rode Duivels Aria Las Vegasvergaderingen. Het doel van zo’n trip is simpel: bracelethunten! Deze keer was er echter ook een leuke bonus: België speelde tegen de VS op de wereldbeker, en dus trokken we een groepje Belgen richting de Aria Sportsbook om te supporteren. Rechts een kleine sfeerimpressie.

Hoewel ik erg diep ging in één van de $1,500 NLH events bustte ik net voor de bubble met AK<KK, en kwam het dus allemaal neer op de laatste, the Little One for One Drop, een $1,111 toernooi voor het goeie doel. Met bijna 5000 spelers was het meteen ook één van de grootste van de zomer.

WSOP Stack 2014Ik ging na een fijne eerste dag vlot naar dag 2, en ging redelijk diep tot ik bij de laatste 200 met AhKh niet kon winnen tegen As2s op AxQh8h2h. De deuce op de river deed even pijn, maar omdat ik al twee dagen met hevige koorts aan ’t spelen was werd de tilt toch wat afgevlakt. Kort: een eerste WSOP cash binnen voor iets meer dan $3k, en helemaal klaar om WPT Brussel later deze maand te starten. Ik plan daar zowat het volledige roster te spelen als mijn werkagenda het toelaat.

Sub 86kgBij terugkomst ook goed nieuws op gewichtgebied. Voor het eerst onder de 86kg, en helemaal klaar om mijn target nu ook écht te crushen.

Nu tegen 100% weer aan het werk voor Inbound. We werkten net voor mijn vertrek de site voor Antigoon Verhuizingen af, en duiken nu in het project voor Fysio Harks, een kinesistenpraktijk in Nederland waar mijn goede vriendin Rosanne actief is. Let’s go! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.