Dashcam aangekocht: gedaan met bumperbotsen?

BlackVue DR900S-2CH Premium 4KIk woon ondertussen een tweetal jaar in het centrum van Antwerpen. Hoewel wonen in de stad bijna uitsluitend voordelen heeft voor iemand als ik; is er toch één cruciaal nadeel: parkeren is soms zo moeilijk dat mensen wel eens tegen mijn auto durven aantikken bij het zoeken naar een schaarse plek. Erg frustrerend voor iemand die probeert z’n auto goed te verzorgen. Toen ik nog met mijn Audi R8 reed leken mensen heel wat respect te hebben voor mijn auto – maar met mijn recente “downgrade” blijkt dat dus een special treatment die mijn huidige auto blijkbaar niet krijgt.

Ik heb dus besloten een dual dashcam aan te schaffen. De BlackVue DR900S-2CH Premium 4K dashcam die ik heb gekocht filmt zowel vooraan als achteraan; en kan bij beweging beelden naar de cloud sturen. Zo krijg ik hopelijk een beeld van de nummerplaat als auto’s nog eens tegen mijn bumper rijden.

Deze blogpost is twee dingen: een waarschuwing voor mijn buren (haha) én promo-plug voor onze nieuwe website BesteDashcam.be. Twee vliegen in één klap: zo heb ik het graag. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.