Eureka Poker Tour 4 Rozvadov, Final Table gehaald

Vorig weekend samen met Wim, Pladijs en Michael-David richting Rozvadov vertrokken om het Eureka Main Event te gaan spelen, en er een lang weekend tussenuit te zijn. Tegen alle verwachtingen in werd het een héél erg lang weekend aangezien zowel ik als mijn goeie vriend Michael-David Passy de final table haalden.

Met €93.000 up top was er heel wat hoop, maar een dag3 en dag4 zonder ook maar één speelbaar handje betekenden dat het vooral ladderen werd. Uiteindelijk werd ik zesde na een 11BB reshove met QTcc op een open van de chipleader Martin Meciar die snapte met Aces. Too bad!

Michael-David werd na een sterk toernooi knap tweede voor €65.000. Ik moest tevreden zijn met €20.450, gelukkig hadden Michael en ik een fijn percentje geswapped.

Het toernooi was prachtig georganiseerd, en in Rozvadov werden we zoals steeds erg goed behandeld. Een extra voordeel van de grote PokerStars toernooien is dat topfotograaf Tomáš Stacha daar is om een hoop foto’s te maken. Hieronder een selectie van de foto’s die hij van mij nam gedurende de vier dagen dat ik in actie kwam. Thanks Tomáš!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.