Waarom ik eindelijk geïnvesteerd heb in Rimowa-bagage

rimowa spinnerMensen die mij kennen weten dat ik veel reis. Niet alleen al sinds 2008 voor het werk; maar ook in mijn vrije tijd. Hoewel Las Vegas en Ibiza bijna elk jaar wel een paar keer op de agenda staan probeer ik ook wel zo vaak mogelijk eens een andere bestemming mee te pikken. Sinds de lancering van Vaporshop is het privé-reizen minder en minder een optie geworden; maar toch…

Jarenlang heb ik met verschillende goedkope bagagesets gereisd. Vorig jaar sneuvelde mijn Adidas sporttas nog op een vlucht van LAX naar Amsterdam. Ik was toen al zeker anderhalf jaar aan ’t twijfelen of ik al dan niet de grote kost van een Rimowa valies en handbagage zou overwegen. Dit was de druppel. Ik kocht een classic aluminium Rimowa check-in koffer en handbagegetrolley voor veel te veel geld; en vertrok naar Las Vegas…

Nu, anderhalf jaar later is de trolley mijn favoriete koffer ooit. Ik gebruik hem meer dan ik mijn vorige trolleys ooit gebruikte; en de kwaliteit is absoluut geweldig. De grote valies is duidelijk iets minder speciaal; maar hangt ondertussen vol met Valet- en Bellstickers van over heel Las Vegas; en is al goed voorzien van deuken en krassen. Wel stevig; en dus nog geen enkel probleem mee gehad.

Het grootste issue van de grote checkin-koffer is duidelijk het gewicht. Zolang je business class vliegt is dat geen issue, maar in economy moet je soms toch goed uitkijken wat je meeneemt. De koffer weegt zelf, hoewel hij erg licht aanvoelt, duidelijk meer dan een stoffen tas.

Long story short: superblij met mijn naar mijn normen gekke aankoop. Ik zie mezelf binnen 20 jaar nog steeds deze set gebruiken! Ondertussen volgde mijn collega Tim en mijn vriendin Steffi al mijn voorbeeld met hun eigen Rimowa-bagage; ik ben zowaar een influencer geworden haha! Zoek je zelf een Rimowa-koffer? Check dan de website KofferReview.nl; een website waar ik ook professioneel aan heb meegewerkt trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.