PubCon ’14, IMEX & Update…

Overmorgen vertrek ik voor het vierde (of vijfde?) jaar op rij richting Las Vegas voor PubCon. In plaats van de hele beurs mee te pikken focus ik me dit jaar vooral op het netwerken errond dat elk jaar de laatste dagen een stuk boeiender wordt. Aangezien ik ook IMEX wilde meepikken voor een toekomstig project pubcon logowaar we bij Inbound over aan ’t brainstormen zijn ben ik hierdoor langer in Las Vegas dan ooit tevoren. Tien dagen aan één stuk, ’t is eens iets anders.

Natuurlijk hoop ik in de vrije momenten ook een beetje te pokeren. Het plan is alleszins om de laatste startdag van de Phamous Poker Series VI mee te pikken, zeker als er wat overlay is… De eerdere events in de reeks zal ik waarschijnlijk door werk moeten missen, maar goed, business first op een business trip!

De voorbereidingen zijn alleszins helemaal ingezet. Nieuw paspoort, alles (vluchten, auto, hotel, …) geboekt & nog een hele hoop vers opgevouwen overhemden van Formen laten bezorgen – dat bespaart een hoop inpakwerk. 😉

Ik hoop vanuit de VS nog een update te posten, maar dat zal ongetwijfeld afhangen van hoe goed de zaken daar gaan (en hoe goed het weer is ;-))!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.