Nieuwe auto, meteen problemen… :)

Tegen beter weten in kocht ik een maandje geleden een Range Rover omdat we binnen de nieuwe e-commerce onderneming echt wel nood hadden aan een bestelwagen. Door de beperkte parkeerplaatsen op kantoor moest dat iets zijn waarmee ik ook af en toe eens Range Rover Vogue TB Investrichting een klant kon: het werd dus een Range Rover Vogue.

Auto op zich is mooi – maar na twee dagen had ik al een spijker in mijn band zitten. Vlot opgelost voor €15, dus dat viel wel mee…

Nu meteen probleem twee: een redelijk grote steen tegen mijn voorruit gehad, en dus meteen richting Touring Glass Antwerpen in Schelle. Ook daar relatief snel geholpen – maar het valt me wel op dat één maand na het rijden met een Britse auto ik al meer problemen heb gehad dan in 6 jaar met Duitse auto’s…

Misschien toch maar een Opel kopen volgende keer… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.