Kleine verbouwing gepland: Inboundgroei

Nu we met Inbound steeds meer voor Belgische klanten aan het werk zijn is het ook duidelijk dat we nood hebben aan een échte vergaderruimte waar we klanten iets professioneler en beter kunnen ontvangen dan in onze keuken…

De enige ruimte in ons gebouw die daar écht voor zou kunnen gebruikt worden is onderstaande ruimte in de tuin:

buitenruimte kantoor

Zoals je kan zien is dit niet de meest “propere” ruimte van ons kantoor. Daarom zijn er enkele stappen die we zullen moeten ondernemen om dit écht een vergaderruimte te maken:

  1. Een verhard pad in de tuin, zo’n drie meten tot deze kamer. Gelukkig hebben we nog wat natuursteen over van de aanleg van ons terras!
  2. Een schuifdeur in glas zodat we deze ruimte iets beter kunnen afsluiten. Gelukkig hebben we met Window Place een klant die ons hier mee kan assisteren.
  3. De open haard moet worden dichtgemaakt, en zal waarschijnlijk plaats moeten maken voor een gas- of pelletkachel. Iemand tips of aanraders hiervoor?
  4. Schilderen!
  5. Een mooie vergardertafel zoeken, liefst in de stijl van de rest van ons kantoor.

Het lijkt mee te vallen, maar ik kijk toch niet echt uit naar het proces. Van zodra we in actie zijn geschoten post ik zeker en vast een update hier op mijn blog! Doel: voor de zomer klaar zijn. Slaagkans: 50%. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.