BPC Namur preview + TB Shops update

Vanaf volgende week is het gedurende een tiental dagen weer Belgian Poker Challenge in Namur. Het is de grote finale met zowel een €1.1k main event als een heel aantal leuke side events. Aangezien ik in de top-16 van de POY2014 van Global Poker Index stond kreeg ik ook een uitnodiging voor de BPC Heads-Up Invitational waar we met 32 spelers strijden voor een soort heads-up titel in een €1k buy-in toernooi. Ik hoop vooral dat ik in de eerste ronde een aantal van de grote kleppers kan vermijden – maar gelukkig heb ik heel wat heads-up ervaring en reken ik er dus op dat ik in dat toernooi een mooie kans maak om de top-8 te halen als het wat wil meezitten.

bpc namur

Het plan is dus simpel: zoveel mogelijk van de toernooien meepikken met een focus op de Main (waar ik me online voor plaatste in een €109 sat) en de Heads-Up Challenge.

TB Shops logoDaarnaast is er heel wat actie op het vlak van het TB Shops avontuur dat ik samen met Tim ben gestart eind 2013. Zowel Pokerhandel.be als VaporShop.be zijn nu écht op volle snelheid aan ’t draaien in de aanloop naar de feestdagen. Met Playing Cards Store is onze eerste échte Engelstalige shop online, en mini-shops Pietjesbak.be en Selfie-Stok.be genereren hier en daar ook wat verkopen. Aangezien we met Inbound de technische ondersteuning van al deze webwinkels voorzien, denken we ook graag mee naar verbeteringen. Hoewel we voor onze klanten graag Zopim Livechat aanraden hebben we na een erg geslaagde test gekozen voor de superprofessionele LiveChat Inc voor de support via livechat op al onze TB webshops. Spijtig genoeg is dit ook erg arbeidsintensief, maar het is écht wel een boeiende toevoeging op het vlak van ondersteuning van klanten.

Kortom: mijn “hobby’s”, poker en TB Shops nemen een hele hoop tijd in beslag – en dat op een moment dat het ook bij Inbound lekker druk is. Busy busy, maar dat is voor een ondernemer nooit slecht nieuws! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.