Fijne pokerzomer coming up…

Een paar weken geleden besloot ik om dit jaar niet tijdens de eerste twee weken van de WSOP naar Las Vegas te trekken, maar in juli te gaan en het 2015 Main Event te gaan spelen. Niet alleen heb ik er twee zeer goede pokerjaren opzitten, er is hard aan de game gewerkt en ik ben nu wsop chipeindelijk overtuigd dat ik in zo’n massive high buy-in tourney een positieve verwachting mag hebben. Er zitten heel wat recreatieve spelers in het veld, en dat maakt dat ik me denk ik niet écht een underdog moet voelen. Dat in combinatie met een grotere hoeveelheid spelers ITM maakt dit eveneens de laagste variantie Main Event ooit, wat handig is voor mijn grootste buy-in ooit, natuurlijk.

De levels van 2u en lange pokerdagen zijn wél relatief nieuw voor mij. Ik ben een beetje aan ’t voorbereiden, en plan ook niet elke dag suited up te gaan spelen. Ik overweeg zelfs een paar sandalen ofzo van onze nieuwste klant Birkenstock Corner mee te nemen: just in case. Hoe dan ook een speciaal toernooi waar ik al jaren van droom en waar ik nu eindelijk van ga proeven. Wish me luck!

Een paar dagen geleden gebeurde ook dit:

EPT Barcelona sat

That’s right, de man die nooit online speelt speelde voor de fun eens een €215 sat voor het EPT Barcelona Main Event en binkte die meteen. Ik trek dus in Augustus samen met Steffi naar Barcelona voor een weekje EPT. Na de WSOP Main Event wordt dit dus mijn second biggest buy-in ooit, al heeft hij dus maar €215 gekost. Mooi!

Hopelijk kunnen we in één van de twee wat potten breken. Met negen $1M cashes in de WSOP Main Event ligt daar natuurlijk de échte hoop, maar goed – een diepe run in EPT Barcelona zou ook wel fijn zijn. Updates volgen ASAP! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.