Weinig poker, veel werk :)

Weinig updates de voorbije maanden omdat er na EPT Barcelona eigenlijk weinig Bert Geens Unibet Opengespeeld, maar vooral heel erg veel gewerkt is. De groei bij TB Shops weegt erg op mijn hoeveelheid vrije tijd, maar dat is natuurlijk geen reden tot klagen.

Vorig weekend heb ik wél even de Unibet Open in Antwerpen gespeeld. In de €1.1k Main Event ging het goed tot ik een grote flip verloor met AK<QQ tegen de Zweed Micael Emanuelsson die uiteindelijk knap vijfde werd.

Deze week probeer ik een aantal toernooitjes mee te pikken van de Belgian Poker Challenge in Namur. Ik speel alvast zeker het €1.1k Main Event en de €1k Heads-Up Challenge (bedankt PokerStars voor de uitnodiging!), wat ik er voor de rest nog tussenkrijg is nog niet helemaal duidelijk, maar we vinden ongetwijfeld wel hier en daar een avondje om een kleintje mee te pikken. De €2.2k High Roller laat ik alleszins links liggen, ik probeer eerder de Pineapple of de PLO erbij te krijgen. We’ll see.

Op werkvlak is het momenteel dus razend druk met een paar leuke projecten bij Inbound en een stevige groei bij TB Shops. We lanceerden vorige week ook theepotwinkel.be waarmee we toch ook eens “iets helemaal anders” gaan doen. Ik ben alvast heel wat meer thee aan ’t drinken in de “marktonderzoek”-fase! 😉