BPC terugblik + update

De BPC bleef bij één cash, gelukkig een goeie waardoor het een goede week bleef. Een erg pijnlijke exit in de Main Event is altijd lullig, maar met Arne Coulier won een positieve, leuke speler het toernooi, en dat weet ik ook wel te appreciëren! 😉

Q8 MazoutWerkgewijs is het een hectische periode geweest met enkele boeiende nieuwe projecten voor Benelux Theater, Q8 Mazout en Suivo. Drie leuke, stevige projecten waardoor we intern toch weer een mooi gevulde agende voor de laatste maand van 2014 en de eerste paar maanden van 2015 hebben klaarstaan. Voor een jong webbureau is dat belangrijk, natuurlijk!

Bij TB Shops is het natuurlijk extra druk in de aanloop naar Kerst, maar dat heeft ons niet tegengehouden om toch nog een nieuwe webwinkel op te starten. Met BackgammonShop.be maken we eigenlijk gewoon een project af dat ik ooit binnen yxymedia al eens had opgezet. Gelukkig is er nu de ruimte en de infrastructuur om het op een goede en haalbare manier te doen. Voor alle backgammonspelers onder jullie: niet twijfelen om bij ons jullie volgende bord te kopen, dus! 😉

 

BPC Heads-Up Invitational: 2e plaats

Zaterdag en zondag vond in Namen het BPC Heads-Up Invitational championship plaats. Ik kondigde het al aan in m’n vorige blogpost, en dankzij een mooie run (en een tweede plaats, dus) begon mijn BPC dus met een goed resultaat. Meteen €5.8k cashen maakt een toernooireeks toch wat leuker.

Bert Geens BPC Heads-UpIn m’n eerste match speelde ik tegen Gaston Vermeiren – een online qualifier. Een gezellig wedstrijdje waarin ik relatief makkelijk won. Match 2 was een ander paar mouwen, maar mits een goeie call met TT op 89Axx in een 3bet pot tegen Miguel Use en daarna 7d2d>Kx6d op Kd9d2x leek het er naar uit te zien dat ik mijn gehoopte derde match tegen Davidi Kitai mocht spelen. Davidi wist echter niet te winnen van Rico Pauker, en dat werd dus de derde tegenstander. Een drietal uurtjes smallballen en vooral weinig grote confrontaties later was mijn plaats in de halve finale verzekerd. Zondag terugkomen, dus!

Lees meer