Vegas trip (PubCon, IMEX) & WPT BXL Fall 2014

Om toch eerst even terug te komen op de Vegastrip richting PubCon en IMEX: het was een matig succes. De IMEX-beurs bleek totaal niet boeiend voor onze plannen, en PubCon was vooral een fijn weerzien met enkele partners en (ex)-klanten. De kennis die we daar opdoen lijkt toch elk jaar wat te minderen…

Ik heb ook een klein beetje gepokerd, maar niet al te veel. Een werkreis moet een werkreis blijven, natuurlijk! 😉

Na terugkomst even WPT Brussel meegepikt. Erg teleurstellend toernooi voor mij. Ik speel zowel 1A als 1B en kom niet tot een day 2. Op 1A bust ik door een pijnlijke 2-outer voor een 250BB pot (shit happens), op 1B grind ik een grote stack bijeen om hem dan in ware punt-stijl volledig weg te blazen in de eerste grote bluff van de dag. Dat Anthony in die hand toevallig een setje wist te riveren betekende niet veel goeds voor mijn toernooi. 🙂

Bert Geens Poker WPT          Bert Geens WPT Brussel Fall 2014

Nu is het weer helemaal back to work, en dus geen pokerplannen meer tot BPC Namur, waar ik wel een volledig schema plan te spelen. We lanceren morgen de nieuwe CandyCard.be website, en dat zal ongetwijfeld een drukke dag worden. Hun gepersonaliseerde chocolade is trouwens een absolute aanrader in de aanloop naar de kerstperiode!

PubCon ’14, IMEX & Update…

Overmorgen vertrek ik voor het vierde (of vijfde?) jaar op rij richting Las Vegas voor PubCon. In plaats van de hele beurs mee te pikken focus ik me dit jaar vooral op het netwerken errond dat elk jaar de laatste dagen een stuk boeiender wordt. Aangezien ik ook IMEX wilde meepikken voor een toekomstig project pubcon logowaar we bij Inbound over aan ’t brainstormen zijn ben ik hierdoor langer in Las Vegas dan ooit tevoren. Tien dagen aan één stuk, ’t is eens iets anders.

Natuurlijk hoop ik in de vrije momenten ook een beetje te pokeren. Het plan is alleszins om de laatste startdag van de Phamous Poker Series VI mee te pikken, zeker als er wat overlay is… De eerdere events in de reeks zal ik waarschijnlijk door werk moeten missen, maar goed, business first op een business trip!

Meer lezen