WPT Brussel: ook Main Event cash

Mijn cash-rate in WPT Main Events blijft op 100% staan, spijtig genoeg alweer een mincash in Brussel na een fijne dag 1 en een zeer goede dag 2 die in de laatste twee levels van de dag tot een abrubt einde kwam.

Bert Geens WPTN BXL DAY1 B GEENS

Eerst liep ik met AA in de BB tegen de AT van Wouter op de button op TT5J. De hand later 3bet ik AT uit de SB en shoved de BB voor 40BB en vind ik een fold. Enkele orbits later reshove ik 12BB op een open van Pierre Neuville om met A7ss tegen QQ te lopen. Een topflop met Axx en een flushdraw op de turn waren niet genoeg aangezien Pierre de enige goede Q op de river wist te vinden voor een fijne one-outer om te busten.

Bert Geens Jacques Guenni WPT Brussels Poker Meer lezen

WPTN Brussel: 8Max FT

WPTN Brussel is goed begonnen. Hoewel ik redelijk vreselijk heb gerund toch een final table kunnen spelen en zo de WPTN kunnen starten met een absolute freeroll voor het geheel. Altijd leuk!

Qua niveau was het zowaar een sterk veld. Veel goeie regulars in ’t veld, naast natuurlijk de gekende Viagespelers die je wél aan je tafel wil. In the end een kleine cash, maar voor het eerste toernooi na terugkomst uit Las Vegas toch best geslaagd. 🙂

Vandaag 1A van de Main, de rest van het schema zal wat van de resultaten afhangen. 🙂

WPTN Brussels 8Max Final Table

WSOP 2014 + gewichtupdate

Sinds maandag terug van een kort tripje richting Las Vegas voor de World Series of Poker 2014. In tegenstelling tot andere jaren helemaal alleen om te pokeren, nul werk, nul Rode Duivels Aria Las Vegasvergaderingen. Het doel van zo’n trip is simpel: bracelethunten! Deze keer was er echter ook een leuke bonus: België speelde tegen de VS op de wereldbeker, en dus trokken we een groepje Belgen richting de Aria Sportsbook om te supporteren. Rechts een kleine sfeerimpressie.

Hoewel ik erg diep ging in één van de $1,500 NLH events bustte ik net voor de bubble met AK<KK, en kwam het dus allemaal neer op de laatste, the Little One for One Drop, een $1,111 toernooi voor het goeie doel. Met bijna 5000 spelers was het meteen ook één van de grootste van de zomer.

Meer lezen