Tobacco Plus Convention met TB + Relaxing

Zaterdag trek ik samen met Tim naar de Tobacco Plus Convention in Las Vegas. Natuurlijk kijk ik enorm uit naar een weekje in de VS – maar net nadat we de overzet hebben gedaan van onze webshop naar ons eigen systeem is er een hoop stress en werk dat nog moet gedaan worden.

Daarom nog even een stevig stuk doorwerken deze week, en proberen hier en daar wat ontspanning in te bouwen. In de praktijk wil dat zeggen: weinig slaap, en hopelijk een saunatje meepikken bij Aqua Puur op vrijdagavond.

Moest iemand volgende week dus op zoek gaan naar mij, ik ben tussen een hoop tabakhandelaars te vinden in het Las Vegas Convention Center!

 

 

Vertalen Pokerhandel-site

We zijn keihard aan ’t werken aan de nieuwe versie van Pokerhandel.be. Nu alles zal gaan draaien op het nieuwe systeem van TB Shops dat we Pokerhandel.be new designontwikkelden en het bekende Magento-systeem dat erg traag en log begin te worden zal vervangen, maken we ook werk van betere vertalingen van de hele shop.

Hoewel dat werkje in de nieuwe software een stuk vlotter verloopt, is het nog steeds geen “leuke bezigheid”. Voor de Engelse vertaling heb ik gerekend op m’n eigen kennis – voor de Franse vertaling zal onze partner-vertaalster Gitage moeten instaan.

Hopelijk kunnen we tegen midden februari deze hele nieuwe Pokerhandel-site afronden, en kunnen we ook écht de vruchten gaan plukken van maanden hard werk aan de nieuwe omgeving, het nieuwe ontwerp én de verbeterde vertalingen.

Fingers crossed! 🙂